2024. május 4. - Mónika, Flórián

Bajnai: Hat új miniszter lesz

Hat tárca élére új szakértő miniszterek csatlakoznak a kormányhoz, hatan pedig folytatják a megkezdett munkát - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt parlamenti felszólalásában.
2009. április 14. kedd 14:11 - HírExtra
Az új pénzügyminiszter Oszkó Péter lesz. A nemzeti fejlesztési és gazdasági tárca élére Vahl Tamás kerül. Szűcs Erika helyett Herczogh László eddigi szakállamtitkár lesz a szociális és munkaügyi miniszter. A külügyminiszteri posztot Balázs Péter tölti majd be. Gyenesei Istvánt Varga Zoltán váltja az önkormányzati miniszteri poszton - mondta Bajnai Gordon.

A kancelláriaminiszter Molnár Csaba lesz, Kiss Péter pedig társadalmi egyeztetésért felelős tárca nélküli miniszterként a kormányfő politikai helyetteseként folytatja munkáját - ismertette az új kormány névsorát a miniszterelnök-jelölt.

Megszűnik a kutatás-fejlesztésért felelős tárca nélküli miniszteri poszt, a feladatot a gazdasági tárca veszi át - tette hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását