2024. május 2. - Zsigmond

Legyél kém két hétig!

Unja a fűnyírást, nem szeret kávét felszolgálni az irodában? Dennis Blair amerikai nemzeti hírszerzési igazgató ennél sokkal eredetibb nyári munkát ajánl az idén a diákoknak: kémtanoncot játszhatnak két hétig.
2009. április 15. szerda 06:48 - HírExtra
A Blair felügyelete alá tartozó titkosszolgálatok helyi idő szerint kedden tették közzé felhívásukat, amely szerint harminc fiatalt várnak nyári gyakornoknak.

Az alkalmazás feltétele az amerikai állampolgárság, s a betöltött 21. életév. Elvárják tőlük azt is, hogy okosak és motiváltak legyenek, jó tanulmányi eredményekkel kell rendelkezniük, és át kell esniük egy biztonsági ellenőrzésen is.

A szerencsés kiválasztottak konferenciákon vesznek majd részt, tanulmányutakat tesznek kormányzati hivatalokban és hírszerzési munkát végeznek a hírszerző közösségből kiválasztott elemzők felügyelete alatt - ígérte a felhívás.

A kémtanoncoknak szállást és étkezést, munkaeszközöket biztosítanak, útiköltségeiket fizetik és még ezer dolláros fizetség is üti majd a markukat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását