2024. május 18. - Erik, Alexandra

Botrány vagy kamu? Takáts Tamás nem fél a hazugságvizsgálótól

A Mónika-show-ban hazugságvizsgálónak vetik alá Takáts Tamást, hogy végre kiderüljön: ki verte meg a feleségét, Anikót.
2009. április 23. csütörtök 11:59 - HírExtra
A Mónika-show-ban hazugságvizsgálónak vetették alá Takáts Tamást, hogy kiderüljön, pár hete ő verte-e meg feleségét, vagy sem. Anikót három hete valaki bántalmazta, de ő nem emlékszik rá, hogy mi történt. Pedig mellkasi sérüléseket szerzett, kapott egy monoklit, és agyrázkódást is szenvedett.

Egy budai szórakozóhelyen dulakodtak, mivel Anikó féltékenységében nekiment férjének. Ennél többet senki sem tud, még Anikó sem, mert amnéziára hivatkozva nem szól egy szót sem. Viszont Mónika előtt megnyílt.

- Kétszer fordult elő, hogy bántalmaztam Tamást. Az utóbbi eset a részemről sajnos nagyon csúnyán elfajult. Felöntöttem a garatra, és féltékeny lettem a kikent-kifent „Amálkákra”. A zenészfeleségnek nehéz a helyzete, mert amíg a férj színpadon van, addig ő várakozik. Ilyenkor választja a pohárkát, nálam is így történt. – vallotta be Anikó.

- Amikor a mosdóból kijöttem, arra lettem figyelmes, hogy egy nő megkörnyékezte Tamást. Tűzrőlpattant menyecske vagyok, ezért csihipuhit rendeztem. Csak táncoltak, de ez nekem bőven elég volt, én fújtam fel a dolgot. Megláttam, ahogy táncolnak, pedig Tamás előtte velem nem akart, holott már ráncigáltam a parkettre. Azt mondta, nem táncol velem, mert már ittam. – mesélte tovább Anikó.

Takáts Tamás nem érzi magát bűnösnek, mert felesége provokálta ki a balhét. Ebben azért van valami igazság, mert a felesége alaposan túlreagálta az esetet. Sok zenészfeleség vitatkozhatna vele, mert nem sokan lehetnek azok, akik amíg párjuk a színpadon van, inkább leisszák magukat. Ez könnyen megeshet, hogy csak Anikóra jellemző.

- Egyáltalán nem szeretek táncolni, de azt akartam, hogy Anikó jól érezze magát, ezért lötyögtem vele egy kicsit. Majd a feleségem kiment a mosdóba, és én tovább táncoltam. Egy kis időre mellém szegődött egy hölgy, akiről azt sem tudtam, hogy kicsoda. Anikó sajnos féltékeny típus. – mesélte az énekes.

Állítja, hogy véletlenül lökte el nejét, aki ettől a földre esett. Később külön váltak útjaik, de még előtte Anikó megharapta Tamás combját, és az énekes arcát is összekarmolta.

Mónika ekkor úgy döntött, hogy hazugságvizsgálónak veti alá Tamást, aki vállalta a feladatot. A szakember megkérdezte tőle, hogy egyáltalán emlékszik-e az estére, és, hogy van-e köze felesége sérüléseihez. A szerkezet teljesen hiteles, ezért végre ki fog derülni, hogy Takáts Tamás bántalmazta-e feleségét, Anikót.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását