2024. május 2. - Zsigmond

Pechszéria: felrobbant, majd kigyulladt

Egy ember megsérült egy mátészalkai, négyszintes társasházban, ahol gázrobbanás, majd tűz keletkezett szombaton - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese az MTI-vel.
2009. május 2. szombat 19:43 - HírExtra
A téglaépítésű társasház második emeletének egyik lakásában történt a gázrobbanás, s az ott tartózkodó 87 éves nő másodfokú égési sérüléseket és füstmérgezést szenvedett. Őt a mentők kórházba szállították - mondta Kiss András főhadnagy.

Hozzátette: a robbanáskor keletkezett tűzet a mátészalkai tűzoltók fékezték meg.

Az ügyeletes tájékoztatása szerint a robbanás egy falat is kidöntött, de szerencsére a szomszéd lakásban nem tartózkodott senki, így további személyi sérülés nem történt.
A helyszínre riasztott műszaki szakemberek szerint az épület szerkezete nem károsodott, így a ház lakói használhatják otthonaikat.

A robbanás következtében kitört ablaküvegek mintegy 30 méteres körzetben szóródtak szét az épület körül, s az utcán pakoló autók közül kettőt is megrongáltak.

A robbanás keletkezésének okát vizsgálják; az elsődleges adatok szerint egy figyelmetlenül elvégzett gázpalackcsere miatt keletkezhetett gázszivárgás.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását