2024. május 21. - Konstantin

Tízezrek sztrájkolnak holnap?

Több tízezer munkavállalóra, hat ágazatból 15-20 csatlakozó szakszervezetre, és a vasúti közlekedésben kaotikus állapotokra számít a LIGA elnöke a pénteki sztrájkon.
2009. május 7. csütörtök 15:24 - HírExtra
Gaskó István csütörtöki sajtótájékoztatóján súlyos mulasztásnak, a munkavállalók elárulásának nevezte, hogy a Munkástanácsok kivételével más konföderáció nem csatlakozik felhívásukhoz.

A LIGA első embere, aki egyben a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSZSZ) elnöke is, a MÁV-ot tette felelőssé az elégséges szolgáltatásról szóló megegyezés hiánya miatt. A MÁV START által készített dokumentumot ugyanis a szakszervezet kész volt aláírni, a tulajdonos MÁV azonban az utolsó pillanatban mégsem szignálta azt - mondta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Naszada
2009. május 7. 15:41
Glaskó duja mit csinál, ez kökemény politikai sztrájk. Nem tudom hogy mit remél a következő kormánytól, de most csak rombolni szeretne, igy meg érdemeket szerezni. Fogja ezt értékelni valaki? Remélem az ilyen magatartást senki nem dijazza.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását