2024. május 2. - Zsigmond

A megoldás: Szex

Véget értek a találgatások! Mel felfedte nagyszerű fogyásának titkát. Szerinte hanyagolni kell a plasztikai beavatkozásokat, és több időt kell fordítani a pároknak egymásra.
2009. június 11. csütörtök 15:48 - HírExtra
Régóta folytak a találgatások, hogy mitől tudott lefogyni, és vonzó külsőre szert tenni az egykori Spice Girl, Mel B. Sokak szerint a plasztikai műtétek sokasága tette az énekesnőt újfent dekoratívvá és karcsúvá. Most, azonban erről a titokról is lehullt a lepel.

A szex az oka mindennek!

Igen, Mel B kétségtelenül a testmozgás egyik legélvezetesebb módszerét választotta, hogy megszabaduljon a fölösleges kilóktól. Kiderült, a színesbőrű szépség átlagban napi ötször szeretkezik párjával, Stephen Belafonte-al! – Nincs szükségem plasztikai műtétekre, mert napjában ötször szeretkezünk!- mesélte Mel B a People magazinnak.

Biztosak lehetünk benne, hogy ha túlsúlyos hölgytársaink emellett a fogyókúrás módszer mellett teszik le a voksukat, akkor párjuk szinte biztos, hogy támogatni fogja őket, hiszen a másiknak is kedveskedünk vele, és még pénzbe sem kerül!
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását