2024. május 2. - Zsigmond

Elképesztő! Molnár Anikó mint üzleti partner!

Molnár Anikó mostanában sokat panaszkodik arra, hogy minden jöttment csak a testét akarja. Rengeteg csaló ember próbált már szerencsét nála, viszont ő éles szemmel már jó előre kiszúrja, hogy ki a szélhámos.
2009. június 11. csütörtök 12:47 - HírExtra
Rengeteg – magát üzletembernek mondó – szélhámos próbálja ágyba vinni Molnár „Nagy Ő” „VV” Anikót. A legtöbben azzal próbálkoznak, hogy jól kereső cégvezetőnek adják ki magukat és szeretnék Anikót reklámarcnak megnyerni.

Anikó így beszélt erről az egyik bulvárlapnak:

„gyakori eset, hogy felhívnak telefonon, hogy reklámozzam a terméküket, és ezért cserébe jó pénzt kínálnak. Ám amikor azt mondom, hogy küldjenek információkat az árucikkről, akkor inkább a személyes találkozót erőltetik, vagy soha többé nem jelentkeznek. Jól ismerem a valódi üzletembereket, ezért már egy mondat után, vagy az öltözékükből levágom, hogy mit is akarnak. Legtöbben csak találkozni szeretnének velem, vagy ágyba vinni. Nem úgy néznek rám, mint ahogy üzleti partnerre szokás, hanem a nőt látják bennem, a fenekemet, a mellemet vizslatják. Ezeket csak Olcsó Jánosoknak hívom. Volt olyan, akivel egy kávézóban beszélgettem, de a tárgyalás alatt nem az adott árucikket, hanem saját magát fényezte. Szinte azonnal magyarázkodni kezdett, hogy miért egy átlagos, régi autóval jelent meg, pedig nem is kérdeztem. Ott volt velem egy barátnőm is, és azonnal rájöttünk, hogy az illető biztos, hogy nem cégvezető – ahogy állította –, de még alkalmazottnak is kevés. Hamar kiderült, hogy jól gondoltuk. Bevallotta, hogy nagy rajongóm, és csak személyesen látni akart”.

Szegény Anikónak tehát egyelőre nincs szerencséje a reklámiparban, pedig igazán megkereshetné már egy normális üzletember is. Mindannyian szívesen látnánk egy nívós reklámban. Talán ön is?

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását