2024. május 2. - Zsigmond

Felháborító! A Madonna-ügy piszkos kis részletei

Madonna a világ leggazdagabb emberkereskedőjévé vált azzal, hogy hihetetlen összeget fizetett ki azért, hogy övé legyen Mercy, az afrikai kislány. Most megtudtuk, hogy mennyi egy fekete kislány piaci értéke.
2009. június 15. hétfő 12:54 - HírExtra
Mint azt már korábban megírtuk, mégis sikerült Madonnának örökbe fogadnia a kiszemelt afrikai kislányt. A malawi hatóságok először nem akarták engedni az örökbefogadást, végül azonban egy jelentős összeggel sikerült meggyőzni azokat.

A kislány nagyanyja és apja is tiltakozott az eljárás ellen, de az ő véleményüket senki sem kérdezte meg. Madonna végül hat – Malawiban található – árvaháznak adományozott egyenként 3-3, azaz összesen 18 millió dollárt (mintegy 3,6 milliárd forintot).

18 millió dollár. Ennyit ér tehát ma egy néger kislány. Ahhoz képest, hogy már régen eltörölték a rabszolgaságot, illetve az afrikai emberek adásvételét, itt a példa arra, hogy az ma nagyon is virágzik.

A hollywood-i sztárok között is hódító új divat, a szegény sorsú kisgyermekek örökbefogadása egyre népszerűbb lesz más sztárok körében is. Ennek megfelelően „nem lehet lemaradni” abban, hogy kinek milyen (illetve mennyi) gyermeke származik Afrikából, így minden alkalmat meg kell ragadni arra, hogy megszerezzék ezek a sztárok, ami „jár nekik”.

„A családom és én örülünk, hogy végre Mercy az életünk része lesz” – nyugtázta elégedetten az eseményeket az énekesnő.

Alighanem egyedül vannak a boldogságukkal ezen a világon.

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását