2024. május 10. - Ármin, Pálma

Elmosta az eső a nyitónapot

A mezőny csaknem fele egyetlen ütést sem hajthatott végre csütörtökön, a profi golfozók idei második Grand Slam (Major) versenyének, a 7,5 millió dollár összdíjazású US Opennek az első napján, mely az esőről szólt elsősorban.
2009. június 19. péntek 10:24 - HírExtra
Már a kezdésnél mindenki azt latolgatta, a szervezők mikor döntenek a játék felfüggesztése mellett, mivel megállás nélkül érkezett az "égi áldás". Erre a lépésre aztán akkor került sor, mikor a pálya egyes részei víz alá kerültek, s így bizonyos lyukaknál lehetetlenné vált a golfozás.

Csütörtökön egyetlen játékos sem jutott túl a 11. lyukon, a világelső Tiger Woods a hatodik után fejezte be, míg a másik esélyes Phil Mickelson el sem kezdte a játékot. A világranglista-harmadik Paul Casey pedig az ötödiknél járt, s valószínűleg már nagyon várta a zárást, mert legutolsó ütésére hihetetlen módon átrepítette a labdát a 15. lyuk területére.

A rendezők döntése alapján helyi idő szerint péntek reggel 7:30-kor folytatódik a viadal, s amennyiben a körülmények engedik az első forduló zárása után elkezdik a második fordulót is. Az időjárási előrejelzések alapján ugyanakkor szinte semmi esélye sincs annak, hogy az eredetileg tervezettnek megfelelően vasárnap véget érjen a torna a farmingdale-i Bethpage State Parkban, mivel hétvégére is komoly eső várható.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását