2024. május 13. - Szervác, Imola

Ronaldo-nak már 12 hónapja nem akadt megvalósítanivalója

Cristiano Ronaldo, az angol bajnok Manchester United portugál labdarúgója azt nyilatkozta, hogy már 12 hónappal ezelőtt is el akarta hagyni az Old Traffordot.
2009. június 21. vasárnap 16:41 - HírExtra
A Real Madridba tartó aranylabdás, tavaly a világ legjobbjának megválasztott csatár, aki átigazolási világrekordot jelentő 94 millió euróért távozhat a spanyol királyi klubhoz, minderről a legnagyobb brit vasárnapi bulvárlapnak, a News of the Worldnek adott interjúban beszélt.

"Az után, hogy 2008-ban megnyertük a Bajnokok Ligáját, úgy gondoltam, hogy itt nincs már mit megvalósítanom. Amikor mindent elértél, amit csak lehet, ideje új kihívás után nézni - mondta Ronaldo. - Még egy idényre maradtam, s nagyon kellemes volt sorozatban háromszor nyerni a Premier League-ben, de nekem az volt az álmom, hogy a Real Madridban játsszak."

A portugál futballista leszögezte, hogy nem a pénzért cserél klubot, hanem azért, mert úgy látja, hogy a spanyol csapatban teljesítheti ki tudását, s válhat minden idők egyik legjobb labdarúgójává. Ronaldo amúgy még nem írta alá a 94 millió eurós átigazolását szentesítő, és hat szezonra szóló szerződését a Real Madriddal, ahol sajtóinformációk szerint idényenként átlagban nettó 9 és fél millió eurót fog keresni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását