2024. május 6. - Ivett, Frida

Egzotikus esküvő! Elvette szerelmét az egykori megasztáros

Oltár elé állt Bella Levente szerelmével, Tímeával, de nem akármilyen esküvő keretében! Megpróbáltak belevinni egy picike különlegességet.
2009. június 30. kedd 13:39 - HírExtra
Lehet, hogy sokaknak már ködösen dereng a Bella Levente név, pedig egykoron ő is a Megasztár csapatát erősítette. A harminckét éves énekesnek a minap bekötötték a fejét, ezt tartja élete legmeghatározóbb eseményének.

- Azt gondoltam, hogy az egész ceremónia alatt idegeskedni fogok, hogy rajtam kívül majd mindenki jól érzi magát, én pedig mosolyogva ugyan, de végig feszengem az egészet. Ennek ellenére rettenetesen jól éreztem magam. – mesélte Levente az egyik napilapnak.

A mű pávák most elmaradtak


Hogy miért is érezte ennyire jól magát? Eleve imádja feleségét, Tímeát, ráadásul ez nemcsak egy egyszerű szertartás volt. Egy kicsit különlegesebbre sikeredett, mint az átlagos esküvők.

- Mivel a feleségem és én is rajongunk a kínai specialitásokért, úgy döntöttünk, hogy az esküvő és a lagzi között ezzel kínáljuk a vendégeket. Persze magyaros ételek is voltak. Szerintem a fiatal párok többsége gondban van azzal, hogy egyrészt szeretne megfelelni a hagyományoknak, másrészt viszont valami újat vinne az esküvőbe. Nálunk is így volt, ezért inkább egy ceremóniamestert hívtunk, aki mindenki igényét kielégítette. Vicces volt és szórakoztató. – tette még hozzá boldogan az énekes.

Megasztárosunknak sikerült megtalálnia az aranyközéputat a hagyomány és az egzotikum között. Szerinte érdemes lenne ezt mindenkinek követnie, hogy életünk legfontosabb eseménye visszatükrözze a saját egyéniségünket is.
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását