2024. május 8. - Mihály

A meggyilkolt roma nő lánya műtőben van

A Kislétán hétfő hajnalban meggyilkolt 45 éves roma nő 13 éves lányát - aki a támadásban súlyosan megsérült - a nyíregyházi kórházban ápolják, jelenleg a műtőben van - erősítette meg B. Mikola Edit, a gyógyintézet sajtóreferense az MTI információját.
2009. augusztus 3. hétfő 10:10 - HírExtra
Az operáció várhatóan hétfőn délelőtt 10 és 11 óra között fejeződik be, s azt követően lesz pontos orvosi információ a sérült állapotáról - tette hozzá.

Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője arról tájékoztatott, hogy a lány állapotát súlyosnak ítélték az orvosok kórházi felvétele pillanatában.

Hozzáfűzte, hogy a lányt természetesen rendőrök őrzik a kórházban, hiszen, mint a támadás áldozatának, akár fontos információi is lehetnek az elkövetőről, vagy elkövetőkről.

A 45 éves roma nőt és 13 éves lányát a lakásukon érte fegyveres támadás hajnalban, s az édesanya a lövésektől a helyszínen életét vesztette, míg súlyosan megsérült gyermekét a riasztott mentők kórházba szállították.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását