2024. május 19. - Ivó, Milán

SZDSZ: társadalompolitikai szervezet alakult

Pénteken megalakult az SZDSZ társadalompolitikai kabinetje, amelynek vezetésére Badacsonyi Szabolcs országos ügyvivőt kérte fel Retkes Attila pártelnök.
2009. szeptember 4. péntek 21:16 - HírExtra
Badacsonyi Szabolcs pénteki közleménye szerint a pártkabinetnek világos elképzelései vannak a roma és kisebbségi, szociálpolitikai, egészségügyi, illetve az egyházakat érintő kérdésekről. "Olyan gyakorlatias liberális válaszokat fog megfogalmazni a testület a következő hetekben, amelyet az új SZDSZ képviselhet" - írja.

Szerdán alakult meg az SZDSZ környezetpolitikai kabinetje, amely az eddigieknél sokkal intenzívebben és hatékonyabban kívánja képviselni a zöld értékeket a liberális politikában - közölte akkor a liberális párt az MTI-vel.

Retkes Attila júliusban az MTI-vel azt közölte, hogy hét szakpolitikai kabinetet hoznak létre, ezek pedig a nemzetpolitikai, a vidékpolitikai, az önkormányzati és várospolitikai, oktatási és kulturális, környezetvédelmi, gazdasági és társadalompolitikai kabinetek lesznek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását