2024. május 20. - Bernát, Felícia

Hitzfeld szerint nagyon erős a Bayern

Ottmar Hitzfeld, a Bayern München egyik korábbi vezetőedzője szerint a bajor futballklub jelenlegi kerete az elmúlt húsz-harminc évet tekintve az egyik legerősebb.
2009. szeptember 5. szombat 12:06 - HírExtra
"Mindig nagyon bizakodó vagyok az eredményeket illetően, ha a Bayernre gondolok, mert egy rendkívül jól irányított klubról van szó. A csapat, amelyet a vezetők most összehoztak, húsz-harminc éve az egyik legjobb" - idézte a jelenleg a svájci nemzeti csapatot irányító trénert pénteken a német labdarúgóliga honlapja. - Számomra a bajor alakulat a német bajnokság favoritja, már csak azért is, mert Louis van Gaal a tökéletes edző a klub számára."

Hitzfeld, aki 2001-ben Bajnokok Ligáját nyert a Bayernnel, üdvözölte Robben megszerzését.Szerinte az, hogy a müncheniek az átigazolási időszak lejárta előtt nem sokkal 24 millió euróért megszerezték őt a Real Madridtól, újabb esélyt jelent számukra a bajnokság megnyerésére. A tapasztalt tréner úgy véli, Robben szereplésével magára vonja majd a figyelmet, de azért a közönséget eddig is kiszolgáló Franck Ribéry, a csapat francia irányítója e tekintetben egy picivel előtte marad.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását