2024. május 17. - Paszkál

Kóka találkozója

Kóka János vasárnap a liberális Hans-Dietrich Genscherrel találkozik Berlinben - közölte az SZDSZ parlamenti frakciója az MTI-vel pénteken.
2009. szeptember 25. péntek 12:39 - HírExtra
A közlemény szerint a szabad demokraták frakcióvezetője a hétvégén a német liberális párt (FDP) meghívására utazik a német fővárosba, ahol találkozik az FDP képviselőivel, és vasárnap részt vesz a német szövetségi választások eredményét figyelemmel kísérő pártrendezvényeken is.

Kóka János tárgyalásokat folytat majd gazdasági és pénzügyi elemzőkkel, valamint üzletemberekkel, akikkel az európai válságkezelési programokat, illetve a magyar és a német kormány válságkezelési programjait tekintik át.

Ezt követően Kóka János találkozik Hans-Dietrich Genscher liberális politikussal, aki húsz évvel ezelőtt, a vasfüggöny lebontásakor volt a hivatalban lévő német külügyminiszter. A magyar politikus megbeszéléseket folytat a Bundestag liberális frakciójának több tagjával is, elsősorban kül- és biztonságpolitikai témákban, de szóba kerül majd a Nabucco gázvezetékkel kapcsolatos német álláspont is - ismerteti a közlemény.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását