2024. május 3. - Tímea, Irma

Az MDF óvva inti a Fideszt

Az MDF felhívja a Fidesz figyelmét, hogy a polgári eszmerendszerbe nem tartozik bele a kirekesztés, a mindent elbutító általánosítás.
2009. október 8. csütörtök 21:40 - HírExtra
Molnár Oszkár nemrégiben "azzal vádolta meg a helyi roma nőket, hogy szándékosan ártanak saját magzatuknak a magasabb pótlék érdekében, majd börtönbe kívánta küldeni meleg honfitársait. Most pedig a zsidó nagytőkét látja minden baj okozójának" - olvasható a közleményben.

A TV2 Tények című műsorában bemutatott műsorrészlet szerint Molnár Oszkár a helyi tévének adott interjújában a többi között azt mondta: "szeretem Magyarországot, szeretem a magyar embereket, és én előtérbe helyezem a magyar érdekeket a globális pénztőke, ha úgy tetszik a zsidó nagytőkével szemben, ami be akarja kebelezni az egész világot és főleg Magyarországot".

Herényi Károly közleményében azt írta, pártja arra bíztatja "a másik polgári párt prominenseit, hogy szavaikkal és tetteikkel ne gyengítsék, hanem erősítsék Európa polgári hagyományait. Az elmúlt század első harmadában ez a típusú gondolkodás a demokrácia felszámolásához és 6 millió embertársunk kiirtásához vezetett" - fogalmazott.

Korábban az edelényi polgármester egy képviselő-testületi ülésen úgy fogalmazott: a cigány többségű településeken a terhes nők szándékosan ártanak születendő gyereküknek, gyógyszert szednek be, gumikalapáccsal ütik a hasukat azért, hogy emelt szintű családi pótlékot kaphassanak.

Ezért Molnár Oszkár ellen nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett rágalmazás és becsületsértés vétsége miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei cigány kisebbségi önkormányzat elnöke és 360 társa feljelentést tett.
A Kazincbarcikai Városi Bíróság országgyűlési képviselő mentelmi jogára tekintettel felfüggesztette a Molnár Oszkár ellen indult büntetőeljárást.

Molnár Oszkár az említett júniusi ülésen a melegekről is kifejtette véleményét. Majd a börtönben megtudja Szetey Gábor, hogy milyen az, amikor a melegek házasságot kötnek - utalt a polgármester a Gyurcsány-kormány egykori államtitkárára, aki nyíltan felvállalta másságát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását