2024. április 30. - Katalin, Kitti

Klasszikus játékoké a karácsonyi piac?

Az olyan klasszikus játékok, mint a Monopoly vagy a Lego lehetnek a legsikeresebbek az idén a brit karácsonyi piacon, mivel a költségtudatos szülők a megbízható márkákat keresik - jósolta szerdán az iparág egyik képviselője.
2009. október 29. csütörtök 07:25 - HírExtra
Gary Grant, a játékkereskedők szövetségének elnöke szerint az emberek óvatosabbak kiadásaikkal, inkább a megbízhatóan jó minőséget választják.

A hivatalos előrejelzés alapján a karácsonyi tizenkettes toplistán szerepel a Hasbro Monopoly társasjátékának modern változata, amelyben a játékosok háromdimenziós várost építhetnek fel a tábla közepén, valamint a dán Lego cég Minotaurus játéka, amelyben karaktereiket egy labirintuson vezethetik keresztül.

A listán szerepel a Hasbro egyik harci robotja, a Flair "családi lakókocsija" és a V-Tech gyerekbarát digitális kamerája is. A lányok listáján az állatok és a babák vannak többségben, a fiúknál az autók és harci eszközök vezetnek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását