2024. május 17. - Paszkál

Havas nem vesz tévét

Havas Henrik nem szereti Vágó infantilizmusát, és Fábry bunkóságát. És tévés csatornát sem akar venni.
2009. október 30. péntek 10:01 - HírExtra
Hava Henrik saját bevallása szerint nem az a jópofizós stílusú valaki. „Azt hiszem, a távolságtartás a jó szó a viselkedésemre. A rádióban nem haverkodtam, nem jártam el a többiekkel focizni, vacsorázni pontosan azért, mert nem akartam hasonulni ahhoz a közeghez. Barátaim persze voltak és vannak, nem feltétlenül a szakmából. Egy percig sem kívánja egyetlen porcikám sem a barátságot mondjuk Vágóval vagy Fábryval – az előbbi untat, utóbbi irritál. Ez nem jelenti azt, hogy ne tartanám tehetségesnek őket, de azt sem, hogy szó nélkül hagynám Vágó infantilitását és Fábry bunkóságát” – mondta el Havas a Borsnak.

Az újságíró-műsorvezető tisztában van azzal, hogy megosztja az embereket, bár mint mindenki más, én ő is vágyik mások szeretetére. Az újságnak elmondta, alig vannak ellenségei, harminc év alatt 3 –4 gyalázkodó levelet kapott csak.

Havas őszintén elárulta, már nem haragszik volt, TV2-s főnökére sem, inkább csak nevet botrányos távozásán. Azt azért elismeri, hogy kávézgatni nem ülne le a csatorna vezérigazgatójával.

„A helyében én sem hívnám meg magam. Szegény fiú rossz napot fogott ki és egy üzleti tárgyaláson az csúszott ki a száján, hogy idézem: „Maga nélkül is van TV2, maga nélkül is lesz Mokka”. Na akkor én nagyon megbántottam, ám ez nem tűrné el a nyomdafestéket. Tényleg sajnálom, mert bár fogalma sincs a televíziózásról, még az emberekhez sem ért, lásd Bárdosék méltatlan kirúgását.”

„Hatvanéves vagyok, a következő tizenöt évre vannak terveim. Csatornát nem én veszek, hanem Gyárfás. Sok sikert hozzá, én részemről a magam dolgával foglalkozom. Ahogyan mindig...”
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását