2024. május 5. - Györgyi

Benkő bölcsességére szomjazik a kiesett nejjelölt

Elvesztette a lantos kegyeiért folytatott küzdelmet Yvette, így már csak három szereleméhes hölgy vívja csatáját az egyre inkább kéjbarlanggá alakuló villában.
2009. december 1. kedd 10:59 - HírExtra
Bár Benkő kiadta az útját, Yvette cseppet sem tűnik csalódottnak. Az ötgyermekes anyuka kifejezetten derűs hangulatban hagyta ott az egyre inkább kéjbarlangként funkcionáló Benkő-villát.

„Jól éreztem magam a műsorban, minden pillanat nagyon szép volt, ám nem bánom, hogy nem én leszek Benkő felesége. Elillant a varázs kettőnk közt, már nem lett volna értelme bent maradni. Dániel nagyon tudatos, pontosan tudja, mikor mit csinál és miért. Engem egyébként a szexmániája sem zavart, bár eszembe sem jutott, hogy ledobjam a ruhámat. Amikor randevúzni hívott, akkor is csak beszélgettünk” – mondta Yvette, aki ugyanakkor reméli, hogy a jövőben még alkalma lesz mély beszélgetéseket folytatni a kanos gitárművésszel.

„Meg akartam ismerni Benkőt, és ez a tervem sikerült is. Dániel egy nagyon okos ember, remélem, a műsor vége után is sokat beszélgethetek vele, hogy minél több bölcsességet át tudjon adni nekem” – Yvette számára azonban nem csak kellemes perceket tartogatott a show.

„Ha valamit nem tartok jónak, akkor azt szóvá teszem. Emiatt volt annyi vitám Andreával, akivel sohasem leszünk barátnők” – fejtegette Yvette. A szereleméhes hölgyek vágyának tárgya viszont úgy látszik, nem sokat vett észre a feleségjelöltek civódásából.

”Yvette végig mosolygott, ahogy a többi lány is. Szerintem nem is veszekedtek. Bár azt is megérettem volna ha veszekednek, hiszen nem is nő, aki nem balhézik. Sajnálom, hogy Yvette kiesett a játékból. Már teljesen beleéltem magam, hogy én leszek a hatodik gyermeke” – merengett el a kérdésen a kulturális missziót teljesíteni vágyó Benkő.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását