2024. május 20. - Bernát, Felícia

Válthatnának struktúrát, de nem teszik

Nem, vagy csak alig fog élni a struktúraváltás lehetőségével a Rádió Q, amelynek a múlt héten engedte meg a médiahatóság, hogy csökkentse műsorainak - a piacon kiugróan magasnak számító – szövegarányát.
2009. december 10. csütörtök 09:07 - HírExtra
Vadas Tamás, a médium tulajdonosa az MTI-nek elmondta: "óvatosságból, biztonsági tartalékként" kérték, hogy a mostani 69-ről 51 százalékra csökkenthessék a nem zenei produkciók arányát A jóváhagyás ellenére sem tervezik, hogy jelentős változásokat hajtanának végre a Rádió Q műsorában, miután álláspontjuk szerint "zenerádióból van elég, beszélgetős adóból jóval kevesebb". Az MTI azon korábbi értesülésével kapcsolatban, amely szerint a két, november közepén frekvenciáját vesztett országos kereskedelmi adó valamelyikével tárgyalnának, Vadas Tamás annyit mondott: voltak egyeztetések, de ezek eredménytelenül zárultak, jelenleg nem tárgyalnak. Mint mondta, ők nem eladásban, hanem együttműködésben gondolkodtak, például abban, hogy az egykori Sláger Rádió reggeli műsora szólhatna frekvenciájukon. A sztereó minőségben, 1,06 millió budapestit potenciálisan elérő adó 2006-ban szerzett műsorszolgáltatási jogosultságot, s még abban az évben, október 27-én elindult, Rádió Road néven; a következő esztendő februárjában vette fel mostani elnevezését.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását