2024. május 4. - Mónika, Flórián

A legendás színész súlyos betegen is a közönségének üzent!

A Magyar Színház megújulásra készül. Új darabok, új tagok, új vezetőség és ezzel együtt egy lendületesebb, pozitívabb hozzáállás jellemzi az arculatát. A változásokról a ma délelőtti sajtótájékoztatón árultak többet a színház új vezetői.
2010. március 25. csütörtök 17:09 - Patai Zsuzsi
Az elmúlt két és fél hónap nagy változást hozott a Magyar Színház életében. Botránytól sem volt mentes az elmúlt időszak; az új igazgató, Őze Áron - nem túl fájó szívvel - megvált Gregor Bernadett színésznőtől. A kenyértöréstől volt hangos a bulvár média, Bernadett nem rejtette véka alá csalódottságát.

- Nem magyarázkodom, az én döntésem volt, hogy felbontottuk Berni szerződését. - kezdte Őze Áron. - Nem feltétlenül az a célom, hogy celebek szerepeltetésével csábítsam ide a közönséget. Ha színészileg és emberileg beleillik az illető a színházunk milliőjébe, akkor természetesen jöhet! De mindenáron nem - fejtette ki az igazgató a HírExtrának.

A sajtótájékoztató egyik fő momentuma az volt, amikor a vezetőség felolvasta Kállai Ferenc Jászai- és Kossuth-díjas, a Nemzetünk Színésze levelét. Súlyos betegsége ágyhoz köti, de családtagjai és felesége segítségével eljuttatta üzenetét a sajtó képviselőinek. Leírta, hogy mint eddig is, élete végéig elkötelezett híve marad a színháznak és a közönségnek. Bár betegsége nem teszi lehetővé, hogy személyesen elmondja, de lélekben jelen van a sajtótájékoztatón, jelen lesz az összes új bemutatón és őszinte sikereket kíván a színháznak.

Őze Áron kérdésünkre elmondta, augusztus végén nagy dobásra készülnek. - Nyár végén mutatjuk be a "Sweet Charity" című musicalt, melynek eredetijében Shirley Maclain játszotta a főszerepet. Már kapcsolatba léptünk a színésznő menedzsmentjével, szeretnénk ha a budapesti premieren megtisztelne jelenlétével. Nem kiabálok el semmit, de pozitív visszajelzéseket kaptunk - fejtette ki Őze Áron

A Magyar Színház többek között olyan színészekkel büszkélkedhet, mint Csernus Mariann Kossuth- és Jászai Mari díjas, Érdemes-művész, a Nemzeti Színház örökös tagja, Balsai Móni Jászai Mari- Kisfaludy- és Domján Edit-díjas színművésznő, valamint a Magyar Köztársasági Érdemrend Tiszteletkeresztjét kapott, Jászai Mari-díjas, Érdemes- és Kiváló művész, örökös tag a Halhatatlanok Társulatában Hámori Ildikó.

Csomor Csilla, akit elsősorban a Barátok Közt Berényi Zsuzsájaként ismert meg az ország, már nem állandó tagja a társulatnak, de ha felkérik, a jövőben is bármikor szívesen feláll a Magyar Színház pódiumára.

- Nagyon sok sikert kívánok az új évadban a kollégáimnak és az új vezetőségnek. Ebben a gazdasági helyzetben nem könnyű ekkora fába vágni a fejszét, de pozitív hozzáállás nélkül esélyük sem lenne a nagy dobásra. Számomra nem volt fájdalmas az "elválás", hiszen csak a közalkalmazotti státuszom változott vállakozói státusszá. Rengeteg munkám van ezen kívül is, mind tv, mind színház szempontjából, sőt, a golfozáshoz is újult erővel térek vissza a sérülésem után. - fejtette ki Csomor Csilla, aki hozzátette, hogy művészileg maximálisan kielégíti az a lehetőség, hogy az Édes Rózám című önálló egyszemélyes színázi előadással számos meghívásnak tehet eleget.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását