2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

A BKV-ügy feltárása végett támadják Benczét és a BRFK-t?

Bencze József szerint alaptalan és nemtelen, a kampányidőszakra, illetve a kormányváltásra időzített támadás folyik ellene, ugyanúgy, mint a budapesti rendőr-főkapitány ellen; az országos rendőr-főkapitány szerdán azt mondta az MTI-nek, sejti, hogy kik állhatnak a lejáratási kísérlet hátterében.
2010. április 28. szerda 14:55 - HírExtra
A Dunakeszi Kutyavezető-képző Központ területén tartott nyílt napon megjelent Bencze József dandártábornok úgy fogalmazott: a támadások hátterében minden valószínűség szerint az elmúlt időszakban felderített, a BKV-s ügyhöz hasonlóan nagysúlyú bűnügyekben érintett személyek állhatnak.

A rendőrség ennek ellenére tette és teszi a dolgát, ugyanis nincsenek „szent tehenek” - mondta az országos főkapitány,

A nyílt naphoz kapcsoltan kihelyezett főkapitányi értekezletet is tartanak szerdán a dunakeszi kutyakiképző területén. Így a tanácskozást megelőző látványos bemutatón az ORFK teljes vezérkara és az összes megyei rendőrfőkapitány is ott volt.

Az MTI rendőrségi forrásból származó értesülései szerint az elsőszámú vezetők összehívása egyfajta „búcsúértekezletnek” is felfogható, hiszen nem tudni, hogy az új kormány hivatalba lépését követően ki maradhat a posztján.

A Központi Nyomozó Főügyészség kedden közölte az MTI-vel, hogy hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el a Bencze József ellen tett feljelentés ügyében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

helix
2010. április 28. 16:11
Már alig várom, hogy Demszky is a látókörbe kerüljön!

Az lenne az örömünnep!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását