2024. május 5. - Györgyi

Megasztár lehet az anyukájához hazautazó srác

Édesanyjához érkezett Budapestre a húsz évig Amerikában élő Andras Kallay-Saunders, és egy csapásra a Megasztárban találta magát.
2010. május 7. péntek 11:59 - Sarkadi-Nagy Márton
Andras huszonöt éves, ebből húszat  Amerikában töltött. New Yorkból jött haza édesanyját meglátogatni, majd jelentkezett a Megasztárba: a zsűri szerint akár a döntőre is esélyes lehet. A fiatal srácot meglepte a hirtelen jött népszerűség.

"Nem vagyok hozzászokva, hogy autogramot osztogassak. Magyarországon utoljára húsz évvel ezelőtt voltam, mivel afrikai származású édesapámmal élek Amerikában. Jelenleg anyukámmal lakom Budapesten, de ha úgy hozza a sors, és maradnom kell a verseny miatt, szívesen ideköltözöm" – árulta el András a Borsnak.

Zenésztársával, a félig kínai származású Lee Oliverrel közösen előadott számuk meggyőzte Presseréket, a páros továbbjutott a középdöntőbe.

"Andris valójában csak engem jött meglátogatni, véletlenül tudta meg, hogy tehetségeket keresnek a Megasztárba" - mesélte Kallay Katalin egykori modell, Andras édesanyja a Borsnak.

"Mivel a tengerentúlon már bizonyított énekesként és dalszövegíróként, így gondolta, jelentkezik a versenyre. A szombati adás után rengeteg rajongói levelet és dicséretet kapott, kicsit féltem a csillogó sztárvilágtól, de meggyőződésem, ha a csúcsra kerül, akkor is szerény gyerek marad".
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását