2024. május 9. - Gergely

Atlétika: ötödik hely csapatban

Kővágó Zoltán 66,64 méterrel a második helyen végzett diszkoszvetésben, a válogatott pedig a 4x400-as férfi váltó sikerének köszönhetően az ötödik helyen zárta az atlétikai csapat Európa-bajnokság első osztályának küzdelmeit vasárnap a Puskás Stadionban.
2010. június 20. vasárnap 22:21 - HírExtra
Az olimpiai ezüstérmes Kővágó az utolsó, azaz a negyedik sorozatig az élen állt, a pekingi aranyérmes észt Gerd Kanter azonban ekkor, esélyeshez méltóan 68,76 méterrel az élre ugrott, s megszerezte a győzelmet. Kővágónak még volt esélye javítani, ám a már feltámadó viharos szélben ez nem sikerült.

A csapat az utolsó szám, a férfi 4x400-as váltó előtt a hollandok mögött a hatodik helyen állt. A két együttes egy futamba került, ahol két körön át a magyarok vezettek, az utolsó váltásnál azonban már a hollandok jelentős előnyre tettek szert. Deák-Nagy Marcell nagyszerű hajrával azonban az első helyre hozta be a csapatot, ami azt is jelentette, hogy a válogatott az ötödik helyen zárta a 12 országot felvonultató viadalt.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását