2024. május 2. - Zsigmond

Osbourne, az örök botrányhős

Az öreg rocker bár jó útra tért, az önpusztító életstílusa hatalmas kárt okozott az egészségében, és a családjában is. Ebben a részben az őrült showman vérlázító kalandjait ismertetjük.
2010. június 30. szerda 13:50 - Tamási Ágnes Anna
Ozzy létében a mostani felesége, Sharon az egyik legkülönlegesebb nő. A nyolcvanas években a hölgy édesapja rockermenedzser volt, és miután Ozzyt elküldték a Black Sabbathból, Sharon a megkaparintotta a „sztárt” magának.

Az elkövetkező időszakban Ő támogatta Ozzy pályafutását.

Azt hiszem, soha nem szerettem Thelmát, az ember nem bánhat így valakivel, akit szeret. Ő pedig mindent elnézett nekem, csak azt nem, amikor megmondtam, hogy beleszerettem a menedzserembe – vallotta be Ozzy egy önéletrajzi könyvben.

Sharon nagyon hajtott arra, hogy jó útra térítse a rockert, hiszen volt arra is példa, hogy egyszerre három leányzóval találta meg egy ágyban. Erős nőként lassacskán leszoktatta a publikus megcsalásoktól, de a felháborító sztorik nem tűntek el. A világ egyik legvisszataszítóbb sajtótájékoztatójának tulajdonítják azt az eseményt, mikor Sharon egy fehér galambot adott a rockernek, hogy így jelképezze Ozzy megenyhülését. Természetesen a show man ebből is viccet csinált: mindenki előtt leharapta a szárnyas fejét.

Ozzy egy sátánista, más nem tehet ilyet. Undorító –mondta egy firkász.

Vajon ahhoz, hogy később egy denevér fejét harapta le Ozzy, ahhoz mit szólt???

Az nem volt szándékos. A közönség jelképpé vált gumidenevéreket hajigált fel a színpadra, én meg viccből leharaptam a fejüket. Az egyik hülye élő denevért vágott hozzám, én meg nem vettem észre, csak akkor, mikor már haraptam a fejét, és fröcskölt a vér –mesélte a férfi.

Sharon a botrányok közepette azon fáradozott, hogy harmonikus családot építsen fel. 1985-ben már három csemetéből állt az Osbourne család. Később kiderült, hogy a három gyerek: Aimee, Kelly és Jack lelkileg torzult. A porontyok lelki fejlődését teljesen felborította az, hogy apjuk folyamatosan drogozott, anyjuk meg egyfolytában rikácsolt.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását