2024. május 19. - Ivó, Milán

A szex a holland siker titka

A szex és párjuk közelsége doppingolja a vb döntőjébe jutó holland válogatott futballistáit.Állítólag minden eredményüket a természetes vágyfokozónak és persze saját teljesítményüknek köszönhetik.
2010. július 8. csütörtök 09:59 - HírExtra
A Dél-Afrikában menetelő, és 1978 után újra vébéfinálét játszó narancsmezesek a hagyományoknak megfelelően nincsenek eltiltva feleségüktől vagy barátnőjüktől – az elődök eseté ben már 1974-es vébén is ott ülhettek a müncheni stadion tribünjén a hölgyek. Akkor nem hoztak szerencsét, Hollandia második lett, most eddig jó hatással voltak a csapatra. Már csak egy lépésre van az együttes attól, hogy történelmet írjon: Hollandia még nem nyert vb-t.

Profi focistákként hozzászoktunk, hogy a meccsek miatt sokszor távol kell lennünk a szeretteinktől. A legnehezebb az, amikor hosszú tornákon veszünk részt – ecsetelte a helyzetet Wesley Sneijder (26). – De erőt ad nekünk, hogy a párunk ott van a stadionban. Én a góljaim után mindig dobok egy csókot Yolanthénak.

Sneijder menyasszonya, Yolanthe Cabau van Kasbergen, Rafael van der Vaart (27) felesége, Sylvie, Dirk Kuyt (29) neje, Noelle, Robin van Persie (26) párja, Bouchra, illetve Mark van Bommel (33), Demy de Zeeuw (27), Andre Ooijer (35) arája, Andra, Danielle és Joyce is a helyszínen drukkol az Oranje sikeréért. Közülük talán a vb-n már ötödik gólját szerző Sneijder szíve hölgye volt a legboldogabb. Szerelmét választották a mérkőzés legjobbjának, és a vb után összeházasodnak.

Minden perc nagyon nehéz, amit külön kell töltenünk – ismerte el Yolanthe Cabau van Kasbergen (25). – De nagyon büszke vagyok Wesleyre és a válogatottra. A lányokkal szurkolunk nekik a meccseken, a szabadnapokon pedig meglátogatjuk őket az edzőtáborban, és igyekszünk kihasználni az időt. 
Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását