2024. május 20. - Bernát, Felícia

Orbán éljenezte Schmitt Pált

A legsikeresebb magyar politikusnak nevezte pohárköszöntőjében Orbán Viktor miniszterelnök az új államfőt, a Sándor-palota udvarán tartott hivatalba lépési ünnepség utáni fogadáson pénteken - olvasható a kormányfő honlapján, a www.orbanviktor.hu oldalon.
2010. augusztus 6. péntek 14:17 - HírExtra
A honlapra felkerült tudósítás szerint a kormányfő arról beszélt: a teljes tisztelet azért is kijár Schmitt Pálnak, mert ő valójában minden magyar embert képvisel, "ő az +első polgár+, aki megtestesít mindent, ami jó bennünk és azt is, ami esendő".

Köszöntőjében Orbán Viktor azt kívánta Schmitt Pálnak, hogy kellő méltósággal képviselje a magyarok erősségeit és esendőségét. Mint mondta, az Országgyűlés jó döntést hozott, amikor Schmitt Pált köztársasági elnökké választotta, hiszen az új elnököt hazaszeretet, mások tisztelete, egyenes beszéd, józan ész és csapatszellem jellemzi.

A miniszterelnök kifejtette, Schmitt Pál - aki reményei szerint megmarad "Schmitt Pali" is - egy fantasztikus karrier csúcsára ért, hiszen sportolóként kétszer is a világ tetejére vitte Magyarországot, politikusként pedig a legsikeresebbnek tekinthető nemzetközi színtéren: az Európai Parlamentnek ő volt az első és mindaddig egyetlen magyar alelnöke - olvasható a www.orbanviktor.hu oldalon.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

p-Aga
2010. augusztus 7. 18:40
Micsoda üres, fellengzős duma! Vajon mért jutnak róla eszembe az ötvenes évek...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását