2024. május 2. - Zsigmond

Gyermekei meggyilkolásával vádolják az anyát

Azzal vádolták meg az egyik edinburgh-i lakásban holtan talált három gyermek anyját, hogy ő maga ölte meg gyermekeit - közölte a skót rendőrség szombaton. A 8 esztendős ikrek, Gianluca és Augustino Riggi, valamint 5 éves nővérük, Cecilia holttestére szerdán találtak a mentők és tűzoltók, akiket a lakásban bekövetkezett robbanás miatt hívtak ki a helyszínre.
2010. augusztus 7. szombat 17:06 - HírExtra
A rendőrség később azt közölte, nincs bizonyíték arra, hogy robbanás történt volna a lakásban, és a gázvezetékben sem találtak hibát. A 46 éves anyát, Theresa Riggit a mentők az utcán találták meg, kiesett (vagy kiugrott?) a második emeleti lakásból. Kórházban ápolják, állapota stabil. A rendőrség elrendelte letartóztatását.

A vizsgálat megállapította, hogy a tragédiát családi viszály előzte meg. Az Egyesült Államokból származó Riggi család évekig Aberdeenben élt, mielőtt az anya - aki zenetanár - a gyerekekkel Edinburghba költözött volna. Az apa Aberdeenben maradt. A nő válófélben volt férjétől, ügyükben az edinburgh-i bíróságon kedden került sor a soron következő meghallgatásra. Theresa Riggi azonban nem jelent meg ezen, s a bírót arról tájékoztatták, hogy tartózkodási helye ismeretlen. A bíróság ezután elrendelte, hogy vizsgálják meg a gyerekek helyzetét. Erre azonban már nem kerülhet sor.

Szerdán egy durranás és kisebb tűz volt a lakásban. A tűzoltók és a mentők rátaláltak a halott gyerekekre és a súlyosan sérült anyára.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását