2024. május 20. - Bernát, Felícia

Gyurta Dániel várja már a váltó versenyt!

Gyurta Dániel élvezi a sikert, de egyúttal nagyon várja a margitszigeti úszó Európa-bajnokság vasárnapi zárónapját, amikor a 4x100 méteres vegyesváltóban kap komoly szerepet.
2010. augusztus 13. péntek 15:36 - HírExtra
"A vegyesváltóban természetesen elindulok, nagy kedvvel várom az újabb rajtot, s igyekszem megtenni mindent a csapatért, a minél jobb helyezésünkért - mondta pénteken az MTI-nek a 200 m mellen csütörtökön nagy fölénnyel győztes úszó. - Ezzel együtt nincsenek, nem is lehetnek olyan vérmes reményeink, mint a lányoknak a 4x200-as gyorsváltóban voltak. De mi is rettenetesen fogunk igyekezni, ígérem."

Az olimpiai ezüstérmes, világbajnok, rövidpályán többszörös kontinensbajnok Gyurta Dániel a Széchy-uszoda sajtórészlegében pénteken arról is beszélt, hogy miként éli meg első normálmedencés Eb-győzelmét:

"Természetesen nagyszerűen érzem magam, élvezem a diadalt, s mondhatom, kiváló állapotban vagyok, azzal együtt is, hogy a tegnapi 200-as döntőben azért kegyetlenül elfáradtam. Na de mi ez egy Eb-arany adta örömhöz képest?..."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását