2024. május 2. - Zsigmond

Súlyos baleset történt a 4-es főúton

Két külföldi állampolgárt mentőhelikopterrel szállítottak kórházba annak a balesetnek a helyszínéről, amely csütörtök délelőtt történt a 4-es főúton Kisújszállás közelében - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
2010. augusztus 19. csütörtök 11:04 - HírExtra
Szabó Zita tájékoztatása szerint nem sokkal kilenc óra után három személyautó és egy motorkerékpár ütközött össze a 4-es főút 152. kilométerszelvényénél, Kisújszállás és Karcag között.

Az elöl haladó gépkocsinak először a mögötte érkező jármű csapódott neki, majd az őket követő autó is beléjük rohant. A karambol következtében az egyik jármű áttért a szemközti sávba, ahol egy motoros hajtott neki.

Az elsődleges adatok szerint a balesetben két ember - két olasz állampolgár - nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett, őket mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Az érintett útszakaszt a mentés idejére teljes szélességében lezárták, időközben azonban a Debrecen felé vezető sávon, váltakozó irányban, rendőri irányítás mellett megindulhatott a forgalom. A helyszínelés, illetve a műszaki mentés befejezéséig ennek ellenére torlódásra kell számítani - tette hozzá a százados.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását