2024. május 7. - Gizella

Fiút várnak Travoltáék

Nagy öröm vár a Travolta házaspárra. Másfél évvel előző gyermekük elvesztése után ugyanis fiúgyermeket vár Kelly Preston.
2010. augusztus 31. kedd 13:30 - HírExtra
Az autizmusban szenvedő Jett Travoltát 2009 januárjában egy bahamai találták eszméletlen állapotban. A tizenhét éves fiú a kórházba szállítás közben életét vesztette.

Az ötvenhat éves színész és a negyvenhét éves színésznő már korábban is úgy nyilatkoztak, hogy fiúk halála után szeretnének még egy gyereket. Egyes lap értesülések szerint Kelly Preston szakemberek segítségét kérte, hogy teherbe eshessen.

A gyermekkel új kezdet is vár a családra. Travoltáék ugyanis tíz éves lányukkal együtt új házba fognak költözni. A házaspár egyik barátja szerint a család nem akarja, hogy Jett emléke „kísértse” őket. Túl fájdalmas lenne számukra abban a házban felnevelni a jövevényt, ahol néhai gyermekükkel éltek.

A házaspár az új családtag érkezését már májusban közölte, ám harmadik gyermekük nemét csak most tudatták a Preston-család szóvivőjén keresztül. Születendő fiúk várhatóan ősszel jön a világra.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását