2024. május 4. - Mónika, Flórián

Lerontott hazai esélyek a VB-n

Az elsőről a harmadik helyre szorult vissza a magyar csapat a lovaglással a csengtui öttusa-világbajnokság szombati női versenyében.
2010. szeptember 4. szombat 11:33 - HírExtra
 Egyéniben Gyenesei Leila a negyedik, Pataki Viktória az ötödik, Kovács Sarolta a nyolcadik, Tóth Adrienn pedig a huszonnyolcadik a kombinált szám előtt.

A vívás utáni állás alapján a magyarok közül elsőként Tóthot szólították a pályára, akinek olyan lóval kellett volna megoldania a feladatát, amelyikkel az első körben bőven 900 pont alatti eredményt értek el. Mint utóbb kiderült, a "partner" a második körre sem szerette meg a pályát, rombolt, kitört, kilenc akadályt húzott le, a vége így 853 pont (30. hely) lett.

Ezután következett két jó teljesítmény, előbb az egyéni induló Pataki ment végig két rontással (1160, 9.), majd Gyenesei Leila eggyel (1180, 4.), azután viszont az úszás után még negyedik Kovács - már esőben - a reméltnél többet hibázott. A pálya feléig jól ment, aztán egy fordulót szűkre vett, emiatt lova a következő akadály előtt megállt, felágaskodott, majd amikor folytatta menetét, három akadályt levert, és ehhez jött még időtúllépés (1056, 19.).

Hibátlan teljesítmény nem volt, Gyeneseivel együtt heten lovagoltak 1180 pontot. A mezőnynek majdnem a fele az 1000 pontos határt sem érte el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását