2024. május 2. - Zsigmond

Vanessa Paradis nem akar Johnny Deppel forgatni

Vanessa Paradis francia színésznő és énekesnő elképzelhetetlennek tartja, hogy élettársa, Johnny Depp oldalán forgasson filmet.
2010. szeptember 15. szerda 16:32 - HírExtra
"A gondolat, hogy Johnnyval dolgozzak, halálra rémiszt. Szörnyű félelmeim lennének, hogy nem érem el a az ő szintjét" - mondta a 37 éves híresség a Myself című magazinnak adott interjújában. "Nem tudom, hogy képes lennék-e játszani a jelenlétében" - folytatta.

A legutóbb a Szívrablók című francia filmben szereplő Paradis a nála tíz évvel idősebb színésszel folytatott kapcsolatáról - amelyből két gyerek született - is vallott. Szerinte megértették, hogy szabadságot kell biztosítaniuk a másiknak, mindkettőjüknek saját útjaikat kell járniuk. Ez csak bizalommal lehetséges - jegyezte meg.

A színésznő szerint Johnny Depp hűséges férfi és nagyon jó apa. "Szeretem megfigyelni, amikor teljesen elmerül valamiben, szeretem ahogy az emberekkel beszél, ahogy helyzeteket elmagyaráz" - mondta a magazinnak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását