2024. május 2. - Zsigmond

Wolf Katiból "kijött az állat"!

Megmutatta szexis oldalát az X-Faktorban Wolf Kati. Az eddig visszafogott anyuka elmondta, otthon mindig ezt a formáját hozza.
2010. október 27. szerda 11:32 - HírExtra
Talán csak férjét nem lepte meg, mikor Wolf Kati berobbant a színpadra Donna Summer Hot Stuff című számával és felforrt körülötte a levegő. Igazi szexi dívaként riszálta csípőjét Kati, a körülötte nyüzsgő férfitáncosok között, ami a közönséget és a mentorokat is meglepte. A meghökkentő produkciónak köszönhetően, ezúttal nem csak az énektudását értékelték.

„Hála istennek, hogy kijött belőled az állat!” – kezdte Keresztes Ildikó, majd Geszti Péter kiefészítette: „A legszexisebb családanyák közé tartozol, ez kétségtelen.”

Wolf Katitól különösen meglepő húzás volt ez a szám, hiszen korábban ő volt a szerény, harminchat éves, kétgyermekes családanya. Állítólag a próbákon még jobban elragadtatta magát és azt mondta, nem esett nehezére, hogy szexi férfifalóvá változzon.

”Otthon, a férjem számára szexi vagyok, úgyhogy ez neki nem okozott meglepetést. Azt hiszem, egy nőben mindig meg kell lennie mind a két oldalnak. A gyerekeim számára nyugodt családanya vagyok, de ha a férjemmel vagyok, átváltozom igazi nővé – árulta el Wolf Kati.

„A párom egyébként támogatta, hogy most így lépjek fel, sokszor beszélünk, és tanácsokat is ad, hogy mit adjak elő. Sosem féltékenykedik, tudja, hogy a közönség előtt csupán erre a pár percre játszom el azt, ami otthon számára mindennapos” – tette hozzá a lehengerlő énekesnő.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását