2024. április 30. - Katalin, Kitti

George Michael új állása

Hatalmas megtiszteltetés és lehetőség érte George Michaelt, akit Simon Cowell felkért az amerikai X Factor zsűrijének. Cowell, a műsor kitalálója állítólag egymillió fontot ajánlott fel a zűrös ügyektől nem mentes énekes-legendának.
2010. december 17. péntek 15:26 - HírExtra
Bár csak 2011 őszén kezdődik el az X Factor-láz az Egyesült Államokban, már most tömérdeknyi pletyka foglalkozik azzal, hogy vajon ki lesz az a négy híresség aki mentorálhatja és véleményezheti a sikerre törekvő tehetségeket.

A legutóbbi pletykák szerint Simon Cowell – aki mellesleg nem csak kreátora , hanem legendásan szigorú zsűrije is a műsornak – a napokban nem mást látogatott meg egy állásajánlattal, mint George Michaelt. A döntést sokat furcsállják, hiszen bár tehetségét és szakértelmét senki nem kétli a 47 éves énekesnek, jóhírét annál inkább. Idén ősszel az Wham! volt énekese négy hetet töltött börtönben, miután drog hatása alatt belehajtott egy londoni üzlet kirakatába.

De éppen ezért lehet az énekes számára nagyszerű a lehetőség, hiszen jelenlegi hírével és múltjával nehezen tudna egy munkával ennyi pénzt szerezni, arról nem is beszélve, hogy a közönség szemében akár még a jófiú-imidzset is felvehetné egy-egy kedves szóval vagy gesztussal a versenyzők felé.

Probléma már csak azzal lehet, hogy az USA nem engedélyezi Michael munkavállalását az államokban. Egyes híresztelések szerint erre viszont jelentős esély van.

A zsűrik sora a napokban sok új lehetséges emberrel bővült. A pletykák szerint esélyes lehet a sok pénzt hozó szerepere Lady Gaga, Katy Perry, Mick Jagger vagy akár Justin Bieber is. Mel B, a Spice Girls egykori üdvöskéje maga kürtölte szét a sajtóban, hogy szívesen lenne zsűritag, de őt egyelőre még nem keresték fel.

A magyarországi X Faktor sikerei jól tükrözik , hogy mekkora lehetőségeket jelent egy már befutott sztárnak is a műsorban való részvétel.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását