2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Perpatvar Nyírbátorban: Mindenki ütötte a másikat

Vasvillával, ásóval felszerelkezve támadott meg egy családot két uzsorás Nyírbátorban. A két támadót a rendőrök elfogták.
2011. február 7. hétfő 15:42 - HírExtra
A kihallgatások során az adósok egyik rokona rátámadt a gyanúsítottak hozzátartozóira, s lefejelt egy rendőrt, aki ettől súlyosan megsérült.

Február 4-én fogták el a nyírbátori rendőrök a 34 és 24 éves fivéreket, akik tartozás behajtása során támadtak rá egy családra. A két uzsorás életveszélyes fenyegetéseket követően ásóval és vasvillával felfegyverkezve rontott be a nekik tartozó házaspár lakására, mert adósaik már nem tudtak nekik időben törleszteni. A támadás során csak anyagi kár keletkezett, senki nem sérült meg.

A két támadót a rendőrök rövid időn belül elfogták. A nyírbátori rendőrkapitányságon folyt a tanúk meghallgatása, mikor megjelent a sértett család egyik rokona. Az ittas férfi először a gyanúsítottak kapitányság előtt várakozó rokonaira támadt rá: fenyegetőzött, s egyiküket megütötte. A rendőrök azonnal közbeléptek, mire a 30 éves férfiaz egyenruhásokra is rátámadt. Az egyik rendőrt olyan erővel fejelte meg, hogy az súlyosan megsérült.

A brutális férfit elfogták, garázdaság, zaklatás és testi sértés megalapozott gyanújával vették őrizetbe, valamint hivatalos személy elleni erőszak miatt az ügyészsé gen kezdeményeztek vele szemben eljárást. A két uzsorást felfegyverkezve elkövetett önbíráskodással és magánlaksértéssel gyanúsítják.
Forrás: Havaria
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását