2024. május 3. - Tímea, Irma

Még csak most jön a neheze Kubica számára?

Harmadszor is meg kell operálni Robert Kubicát, a Renault Forma-1-es csapat lengyel pilótáját, aki múlt vasárnap szenvedett ralibalesetet - közölte szombaton az olasz média.
2011. február 12. szombat 18:15 - HírExtra
A 26 éves versenyző pénteken sikeresen átesett a második beavatkozáson, az éjszakája pedig nyugodtan telt az intenzív osztályon - egy olasz orvoscsoport kilenc óráig műtötte a jobb lábát, valamint a bal könyökét és vállát. A pilóta múlt vasárnap szenvedett súlyos balesetet egy olaszországi raliversenyen. Kubica egy pénteken megjelent interjúban már arról beszélt, hogy mindent el fog követni a mielőbbi felépülésért, s még az idén szeretne visszatérni a Forma-1-be.

A Ronde di Andora elnevezésű viadalon, Genova közelében Skoda Fabiájával a cél felé tartott, amikor lecsúszott az útról, a szalagkorláthoz csapódott, majd nagy sebességgel egy templom falának ütközött. A tűzoltók szabadították ki a kocsiból, a navigátor, Jacub Gerber sértetlen maradt.

Az első operáció alkalmával egy héttagú csapat "összerakta" a jobb alkarját és kézfejét, ellátta lábsérülését, majd hétfő délelőttig mesterséges kómában tartották.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását