2024. május 20. - Bernát, Felícia

Megállította a City-t a kiscsapat

A Manchester City nem bírt az Arisz Szaloniki együttesével az Európa Liga legjobb 16 csapata közé jutásért vívott párharc első mérkőzésén.
2011. február 15. kedd 20:59 - HírExtra
A görögök korábban soha nem kaptak ki az UEFA által rendezett európai kupamérkőzésen hazai pályán, de talán nem is találkoztak még ennyire erős ellenféllel. A Manchester City majdhogynem a legjobb tizenegyét küldte a pályára, Tévez-Dzeko csatárpárossal, és többek között Yaya Touréval és David Silvával a középpályán.

Az első félidőben sokat birtokolta a labdát a manchesteri csapat, és helyzetei is akadtak: Tévez kétszer is ziccert rontott, majd további két alkalommal csapattársait hozta helyzetbe, ám sem Richards, sem Wright-Phillips nem tudott betalálni, így gól nélkül zárult az első félidő.

A második játékrész első felében az Arisz átvette az irányítást, de sok veszélyt nem jelentett a szokás szerint remekül védekező City kapujára. A túloldalon Balotelli ollózása és Richards fejese okozott némi izgalmat, de végül nem született gól. Az Arisz nagy sorozata így tovább folytatódik, de a továbbjutás esélyese mindenképpen a manchesteri csapat.

Európa Liga, a 16 közé jutásért, 1. mérkőzés
Arisz Szaloniki-Manchester City 0-0
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását