2024. május 14. - Bonifác

Perelhet a Barca

A katalán sportklub vezetői úgy döntöttek, hogy jogi lépéseket helyeznek kilátásba a csapatot doppingváddal illető rádióállomás ellen.
2011. március 14. hétfő 17:20 - HírExtra
A nap folyamán a spanyol Cadena COPE rádió egy műsorában azt állította, hogy a Real Madrid hivatalosan kérvényezte a doppingellenőrzések szigorítását a Spanyol Labdarúgó Szövetségnél. A műsorban elhangzott, hogy a királyiak állítólag visszaéléseket sejtenek bizonyos kluboknál, amelyek kétes hírű orvosi stábbal igyekeznek jobb fizikai állapotba hozni a játékosokat. A hírek szerint a Real vezetői a Barcelonára és a Valenciára gondoltak.

Azonban a Barcelona vezetői nem sokáig hagyták szó nélkül az elhangzottakat, először a katalánok étkezési tanácsadója szólalt meg, aki szerint semmiféle titkolnivaló nincs a módszerben, ráadásul ezt a katalánok korábbi alkalmazottja, Jose Mourinho is nagyon jól tudhatja. Ezután a klub hivatalos közleményben tiltakozott a rádióadásban felmerült vádak ellen, és előrebocsátotta, hogy az egyesület kész jogi útra terelni a történteket, ha nem kap megfelelő elégtételt. A felháborodott közlemény szerint a Barca jogászai már az esetleges ellenlépéseken törik a fejüket.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását