2024. május 16. - Mózes, Botond

Vettel boldog

Sebastian Vettel, a Red Bull-Racing német világbajnok versenyzője elmondta, egy egészen egyszerű ok miatt hosszabbított csapatával.
2011. március 14. hétfő 20:18 - HírExtra
A világbajnok szerződése 2012-ben járt volna le, de csapata mindenképpen szerette volna megtartani a fiatal versenyzőt. A Red Bull két évvel hosszabbította meg Vettel kontraktusát, amely így már 2014-ig köti az osztrákokhoz a sportolót. Vettel nagyon boldognak érzi magát a Red Bull-Racing istállónál, ahol 2009 óta versenyez.

"Egy egészen egyszerű ok miatt hosszabbítottam a Red Bull csapattal. Boldog vagyok és nagyon kényelmesen érzem magam velük. Büszke vagyok arra, hogy része lehetnek ennek a fantasztikus csapatnak, valamint arra, amit eddig közösen elértünk és fogunk a jövőben. Nem titok, mint autóversenyző a lehető legjobb esélyekkel akarok nekivágni az aktuális szezonnak és úgy érzem, hogy a Red Bull csapatnál minden megvan, amire szükségem van. Ismerem a csapatot, jó a hangulat és egy remek autónk van. Szoros kapcsolat fűz a csapathoz, miután egyértelmű, hogy a Red Bull támogatása nélkül nem lehetnék most itt és biztosan világbajnok sem lennék" - mondta Sebastian Vettel.
Forrás: samsungsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását