2024. május 5. - Györgyi

Orbán Mahmúd Abbásszal tárgyalt

Orbán Viktor kormányfő hétfőn megbeszélést folytatott Mahmúd Abbásszal, a Palesztin Nemzeti Hatóság elnökével.
2011. március 21. hétfő 18:03 - HírExtra
A törekvéseink

Orbán Viktor kormányfő hétfőn megbeszélést folytatott Mahmúd Abbásszal, a Palesztin Nemzeti Hatóság elnökével; a találkozón a magyar miniszterelnök világossá tette, hogy kormánya kiegyensúlyozott politikát folytat a közel-keleti térségben, és a jövőben is erre fog törekedni - közölte Szijjártó Péter

Martonyival...

.A miniszterelnök szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleményében hozzátette, hogy a két politikus a megbeszélésen kiemelte a régió stabilitásának és a kérdéses ügyek békés megoldásának fontosságát. Abbász vasárnap érkezett Budapestre. Aznap találkozott Martonyi János külügyminiszterrel, akivel áttekintették, milyen hatással lehetnek az észak-afrikai események a közel-keleti békefolyamatra.

...és Schmittel is kezet rázott

Ezt követően, hétfőn délelőtt a Palesztin Nemzeti Hatóság elnöke találkozott Schmitt Pál köztársasági elnökkel. A megbeszélésen a palesztin állam önállósági törekvéséről, a békés megoldás lehetőségeiről, valamint az arab világban kialakult helyzetről tárgyaltak egymással.

Forrás: MTI/HírExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását