2024. május 6. - Ivett, Frida

Karl-Erik Böhn

"Karácsonykor megkaptam a halálos ítéletemet" – írja utolsó blogbejegyzésében Karl-Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, majd hozzáteszi: mégis most a legboldogabb.
2014. január 6. hétfő 14:53 - HírExtra
"Sajnos, ez lesz az utolsó bejegyzésem ezen az oldalon" – kezdte búcsúüzenetét blogján Karl-Erik Böhn, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, akinek leukémiája gyógyíthatatlan.

"Arra tanítottak minket, hogy az életben a boldogságot és az örömöt keressük, a fájdalom, a nehézségek pedig rossz dolgok" – írja Böhn az Index beszámolója szerint. "Én nem hiszek ebben, szerintem mindkettőnek jelen kell lennie az életünkben. Az elmúlt egy évem tele volt nehézségekkel, karácsonykor megkaptam a halálos ítéletemet. Mégis most, január 3-án, vagyok a legboldogabb és a legharmonikusabb."

"Nem tudom, mitől van ez, de segít, hogy pozitívan fogjam fel az életet, ne vegyek semmit túl komolyan. Mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy egyszer meghalunk" – írta a negyvennyolc éves szakember.

Böhn megköszönte családjának, barátainak, ápolóinak a támogatást, majd néhány idézettel búcsúzott bejegyzésében, azt kívánva olvasóinak, hogy vigyázzanak szeretteikre, éljék az életüket, és ne riadjanak meg a kihívásoktól.

Karl-Erik Böhnnel karácsony előtt egy nappal közölték orvosai, hogy gyógyíthatatlan a betegsége, miután ismét rákos sejteket találtak a szervezetében. Az év végén azt írta levelében, büszke, hogy Magyarországot képviselhette, ez volt élete legboldogabb időszaka.

Forrás: hvg.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását