2024. május 20. - Bernát, Felícia

Íme, az őszi-téli férfi divat három legékesebb képviselője!

Ha ősz, akkor jöhetnek a hosszabb fazonok, előkerülhetnek a bolyhosabb darabok, de természetesen trendi kivitelben, férfiasan stílusosan. Akad három olyan kategória, három olyan modell, ami egyszerűen nem hiányozhat egyetlen férfi gardróbjából sem!
2023. december 12. kedd 14:12 - HírExtra

1. A farmer tényleg soha nem megy ki a divatból!

Mondhatnánk, hogy van új a nap alatt, de akkor nem állítanánk igazat. A farmernadrág férfi szabásban nem, hogy nem újdonság, hanem konkrétan egy olyan trendi jelenség, ami immár évtizedek óta arat. Tehát ebben a tekintetben semmiképpen sem beszélhetünk vadítóan új irányról. Ugyanakkor az kétségtelen tény, hogy a gyártók minden szezonban próbálnak valami bónusszal készülni. Trapéz, répa – mindig akadnak olyan fazonok, amik a többiek fölé emelkednek kedveltségben. Ami a színeket illeti, ezen a téren nem akkora a mozgás, ugyanis a sötétkék és a fekete a két egyértelmű befutó. Nyilván ettől még akadnak bőven élre törő variációk, mint például a szürke, vagy a világosabb kék árnyalatok, de a dobogó felső foka változatlanul foglalt.

A farmer többek között azért annyira sikeres ruhadarab, mert stílusos, kitűnően illik hozzá a sportosabb megjelenés, ám egyúttal elegánsabb kísérődarabok is eredményesen viselhetőek. Mindemellett vitathatatlanul kényelmes, a hétköznapi rohanás világában ez külön aranyat érő pozitívum. Röviden dióhéjban ezért nem hiányozhat egyetlen férfi ruhatárából – sem ősszel, sem télen. A vastagabb alternatívák még a kifejezetten zord napokon is jó szolgálatot tehetnek.

2. Ingre fel!

A férfi ing a másik olyan ruhanemű, ami az őszi szett elengedhetetlen része. Elnézve a felhozatalt, nincsen hiány sem fazonból, sem színből. Ami előbbit illeti, megéri testalkathoz igazítva vásárolni. Van, akinek az egyenes szabás jól áll, megint másnak a karcsúsított verzió az előnyösebb. A lényeg, hogy jó tisztában lenni az egyéni kvalitásokkal, majd azokhoz mérten megválasztani a befutó modellt, így bebiztosítható a siker.

A színválasztás kérdése kicsit összetettebb, mivel sokan ragaszkodnak a hagyományos árnyalatokhoz. Nincsen ezzel baj, a tradicionális típusok épp úgy a paletta részét képezik, mint az újítóbb fajták. De jó ötlet kicsit a megszokáson túlra tekinteni, mert az olykor extrémnek ható színek végül nem akármilyen outfitet eredményeznek.

3. Kabát nélkül télen egy tapodtat sem!

A férfi ruhatár elhanyagolt darabja a kabát. Általában azért, mert az urak sokáig bírják a hidegeket, és jól tolerálják a zimankót. Igen ám, de eljön az az idő, amikor nincs mese, nélkülözhetetlen a plusz védelem. A divatos férfi kabátok ekkor, mint hamisíthatatlan megmentők léphetnek elő, mindennek tetejében roppantul jól is néznek ki.

A farmer- és bőrkabát a két talán legnépszerűbb variáció, de ezek a mínuszokban nem elegendőek. Szerencsére jócskán akadnak a felhozatalban olyan télre szabott alternatívák, amik a fagyos hangulatot is könnyedén megolvasztják. Még mindig a fekete az uralkodó szín, ez többek között a télnek is köszönhető, valamint annak, hogy a férfi divatban általában a sötétebb árnyalatok a hangadók. De jó hír, hogy az utóbbi évek divatjával összhangban a kínálatban feltűntek a színesebb típusok is.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását