2024. április 27. - Zita

Újra együtt a nagy csapat

Megalakulásuk 30. évfordulóján összeáll a Police zenekar - jelentette be a csapat frontembere. Sting a hollywoodi Whisky A Go-Go klubban, egy zenekari próba után közölte a hírt hétfőn.
2007. február 13. kedd 07:34 - Hírextra
Sting, a gitáros Andy Summers és a dobos, Stewart Copeland a kanadai Vancouverben kezdi meg világkörüli turnéját május 28-án, majd az Egyesült Államokba és Európába mennek. A csapat ezután koncertet ad Mexikóban, Dél-Amerikában, Japánban és Új-Zélandon - írja a kultúra.hu.

A Police 1983 után először játszott a Grammy-díjátadón vasárnap este. Sting elmondta: három hónappal ezelőtt egyszercsak eszébe jutott, hogy felhívja két zenésztársát, és megkérdezi tőlük, van-e kedvük újra együtt zenélni.

A 70-es, 80-as évek egyik legsikeresebb rockcsapata olyan nagy sikereket alkotott, mint a "Roxanne", a "Message In A Bottle", vagy az "Every Breath You Take". A Police tagjai hivatalosan sosem jelentették be, hogy feloszlik a csapat, egyébként az 1983-as Synchronicity című album után váltak szét útjaik.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását