2024. április 29. - Péter

Bajban az illuzionista

Két rendezvényszervező cég összesen 2,2 millió dollárra (mintegy 381 millió forintra) pereli David Copperfield illuzionistát, mert megszakítva délkelet-ázsiai turnéját lemondta szerződésben vállalt fellépéseit, amiért már felvette a fele honoráriumát.
2007. november 8. csütörtök 10:56 - Hírextra

A Los Angeles-i és a kanadai cég kedden indította meg az eljárást egy Los Angeles-i feljebbviteli bíróságon. A szerződés szerint Copperfieldnek ősszel 38 élő fellépésen kellet volna részt vennie Jakartától Szingapúron át egészen az Egyesült Arab Emirátusokig, ahol újabb 10 show-ra várták.

Méghozzá nem is kevés honoráriumért: a bűvész összesen 4,4 millió dollárt (761 millió forintot) kért a költségeire, s a szervező cégek - még mielőtt kiugrott volna a turnéból - október 10-én már ki is fizettek neki 2,2 milliót.

A szemfényvesztő arra hivatkozott, hogy hatósági eljárás folyik ellene, és amíg az le nem zárul, nem jelenik meg a nyilvánosság előtt. Egyik ügyvédje korábban azt állította, hogy a műsorokat azért törölték, mert az ázsiai turné szervezői nem fizettek.

Copperfield ellen október közepén indult nyomozás, amikor műsorának egyik hölgy nézője azzal vádolta meg, hogy júliusban magával csábította a Bahamákra, és megerőszakolta.

Copperfield tagadja a 21 éves nő állítását.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását