2024. április 27. - Zita

Viccből mérgezték meg osztálytársukat

Gyomorfájással vittek be a mátészalkai kórházba az egyik helyi középiskolából egy tizenegyedikes tanulót; a lány olyan szendvicsből evett, melybe két osztálytársnője valamilyen port szórt - tájékoztatta az MTI-t a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főka
2007. december 5. szerda 16:15 - Hírextra

Fülöp Gergely sajtószóvivő elmondta, hogy a diáklányon még hétfőn gyomormosást hajtottak végre és 24 órás megfigyelésre a kórházban tartották.

Az ügyben aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés megalapozott gyanújával vizsgálódik a mátészalkai rendőrkapitányság. A bűncselekménnyel gyanúsított lányok beismerték és megbánták viccnek szánt tettüket. Azt szerették volna, hogy az általuk nem kedvelt osztálytársnőjük hasmenést kap. A port egy hasonló korú fiútól kapott vitamin kapszulákból keverték, s tették a sértett tízóraijába.

A fiút, aki tudott a szándékról, bűnsegédlettel gyanúsítja a rendőrség. Egyébként az aljas indokból elkövetett testi sértés felső büntetéséül három évig terjedő szabadságvesztés szabható ki - tájékoztatott Fülöp Gergely.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását