2024. április 29. - Péter

Férfidivat Milánóban

Csaknem félszáz divatház vonultatja fel kreációit a milánói divathéten, amely a 2008-2009-es őszi-téli szezon legújabb irányzatait mutatja be a férfiöltözködésben. "Meg kell változnia a divatfilozófiának, s a mennyiségi szemlélet helyett a minőségre kelle
2008. január 14. hétfő 19:07 - Hírextra
A divatház egyaránt felvonultatott lezser és elegáns kreációkat. Az előbbi trendet "a munkásruhatár ihlette" felöltők, autóskabátok, s bő pantallók képviselték. Ami a felhasznált anyagokat illeti, egyaránt megtalálható vászon, farmer, s bőr.

A "hivatalosabb" alkalmakra szóló viseletet a méretre szabott öltönyök reprezentálták. A zakók egyaránt készülhetnek egy- és kétsoros gombolással, a pantallók viszont szélesszárúak.

Az esti öltözékek igen elegánsak, ám mentesek mindenfajta olyan merevségtől, amely az öltönynek a "legszebb vasárnapi ruha" látszatát kölcsönzi.

A Bottega Veneta kiegészítői között megtalálhatók válltáskák, övek, valamint kerekorrú cipők.
Giogio Armani felvonultatta a télisportok szerelmeseinek szánt kollekcióját, amelyben egyaránt megtalálható volt a pehelykabát és a bársonyszmoking az elmaradhatatlan selyemsállal.

Armani vasárnapi show-ján megjelent az ötszörös Grammy-díjas énekesnő, Beyonce, aki egy nappal korábban a Versace-bemutatón is feltűnt.

A Dolce&Gabbana divatház kollekciója az egyszerűség jegyében született, s visszanyúlik a "rusztikus" gyökerekhez. Eszerint jövő télen egy divatos férfi leginkább egy szicíliai juhászra hasonlít majd a Dolce&Gabbana-féle gyapjúsapkában, vastag kötött pulóverben, nehéz báránybőr kabátban, s a minden alkalomra megfelelő bőr lábbeliben.

Christopher Baily selyem- és gyapjúkreációi a romantikát képviselik a jövő évi férfidivatban, Gyenisz Szimacsev orosz divattervező extravagáns kollekciójában a hímzett ingekhez hajszálcsíkos zakókat álmodott színes kötött háttal.

Donatella Versace kétsoros, extrahosszú bíborvörös, military stílusú felsőkabátja a divattervező szerint a férfiaknak a luxus iránti vágyát hivatott reprezentálni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását