2024. április 28. - Valéria

A szerelem fáj

Ha a fájdalom mélyen belülről jön, úgy feltételezhetően medence-gyulladásban, esetleg endometriózisban szenvedsz, (ilyenkor bizonyos szövetrészek, amelyek normális esetben a méhen belül vannak, elmozdulnak, és behatoláskor fájdalmat okoznak. Természetesen
2008. február 25. hétfő 23:51 - Hírextra
Gyulladásos eredetű idült kismedencei szindróma

Úgy tűnik, hogy a tartós stressz megváltoztatja a medencei vénák véráramát és vértolulást okoz. Ha szex közben könnyen fel lehet izgatni, de elélvezni már nehezebben tudsz, akkor a helyzet még rosszabb: tudniillik a medencédben lévő értolulást nem tudja egy orgazmus feloldani. Ebben az esetben még órákkal szex után is fájdalmat fogsz érezni, amíg ez a bizonyos vértolulás el nem múlik.

Hüvelygörcs

Akaratlanul is összehúzod a vaginád bejáratánál lévő izmokat, amikor valami megpróbálja bedugni a fejét a nyíláson. Minél jobban furakodik valaki, te annál jobban szorítasz össze. Egyes nők szinte kikészülnek, amikor beléjük hatol valami vagy valaki (és itt most teljesen mindegy, hogy egy kisméretű tamponról vagy egy szívószál alakú péniszről beszélünk-e). Még egy vékony ujjtói is felnyögnek (és nem örömükben). Az eredmény: óriási fájdalom. Kezelni egy jó hírű szex terapeuta által felírt relaxációs mozgásokkal, gyakorlatokkal lehet.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását