2024. május 5. - Györgyi

Ha nyer a csapat a város is kap pénzt

Amennyiben sikerül kiharcolnia az élvonalbeli tagságot a Debreceni Egyetem Kosárlabda Egyesület (DEKE) férfi csapatának, úgy a város is plusz támogatásban részesíti az együttest. A szezon elején a hajdúsági együttes vezetése az 1-3. hely megszerzését tűzt
2008. március 14. péntek 20:34 - Hírextra
A pénteki sajtótájékoztatón Takács Endre, a DEKE alelnöke tolmácsolta Kósa Lajos polgármester azon ígéretét, hogy a jelenleg az NB I/B-ben szereplő gárda feljutása esetén az előirányzott 20 millió forintos városi támogatást további 15 millióval megfejelik.
A szezon elején a hajdúsági együttes vezetése az 1-3. hely megszerzését tűzte ki célul, ám mivel a gárda jelenleg vereség nélkül áll a rájátszásban, most már az első hely a cél.
Az egyesület újonnan megválasztott elnöke, Kóthay László elmondta: mindent megtesznek azért, hogy előteremtsék az élvonalbeli tagsághoz számításaik szerint minimálisan elégséges pénzt, körülbelül 100 millió forintot, amelynek egyharmadát teszi ki a városi támogatás.



Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását