2024. április 28. - Valéria

Kézimunka tanácsok

Jobb vagy balkezes vagy? Melyik a legjobb oldalad? A leggyakrabban a nők olyan testhelyzetben kezdenek bele ebbe a foglalatosságba, ami kényelmetlen nekik. Nyugodtan mozoghatsz közben! Ülj oda mellé, miközben ő a hátán fekszik. Vagy álljon eléd, te pedig
2008. április 24. csütörtök 23:30 - Hírextra
Adj neki egy hosszú lassú, ízletes csókot, majd perdülj oda mellé abba a testhelyzetbe, ami neked kényelmes. Míg a nőknek adottságuk, hogy nedvesednek, a férfiaknál ez nem természetes. Épp ezért érdemes felkészülni erre, és odakészíteni valamilyen síkosítót. A száraz pénisz kényes jószág. Csúsztasd a kezedet le és fel rajta, érezni fogd, mi a különbség szárazon és nedvesen. Vészhelyzetben a nyál is megteszi, azonban a jó síkosítót nem helyettesítheti. És légy nyugodt, ha a párod meglátja a tubust, tudja, hogy mi fog jönni és nem fog tiltakozni.

A legtöbb nő elköveti azt a hibát, hogy nagyon óvatosan fogja meg a férfit. Ha a két ujjad közé fogod a nemi szervét, mintha egy üveg volna, az nem túl szexi, ráadásul a kezeid között lévő férfi úgy fogja érezni, hogy nem is akarod őt megérinteni igazán.

Az alapmozgások, amiket aztán lehet variálni

Csúsztasd fel a kezed, körzés, csúsztasd le, majd irány a másik oldal! Kicsit részletesebben: fogd meg a péniszét rendesen, az egész kezeddel, majd húzd felfelé, egészen a tetejéig. Ha odaértél, állj meg egy kicsit, és rejtsd el a makkját a tenyeredbe, így csinálj egy kis kör, lassan. Ekkor engedd, hogy a kezed a gravitációnak engedelmeskedve lecsússzon, egészen a pénisz tövéig. Csináld ezt kb. 10 percig egyre fokozódó ütemben. Ismételd a körzéseket, de minden egyes alkalommal adj hozzá egy plusz le-fül csúszást. De csökkentsd a pumpáló mozgást, ha érzed, hogy közel jár az orgazmushoz.

A nők is szeretik, ha egyszerre nemcsak egy erogén zónájukkal foglalatoskodik a férfi. Így van ez a férfiakkal is, ők is élvezik az extra kényeztetést. Miközben az egyik kezeddel a nemi szervén dolgozol, a másikkal simogasd a heréit vagy morzsolgasd az egyik mellbimbóját. Ha a testhelyzeted engedi, a nyelvedet is bevetheted a heréinél, a mellbimbóján, de a nyakán és a fülén is.

Használj ezt-azt

Ha te és a pasid kalandos kedvűek vagytok, próbáljátok ki a férfiak által is használható, kis tojás alakú vibrátort. Miközben alkalmazod a korábban már megtanultakat, érintsd a kis vibráló szerkezetet a pénisze és a végbele közötti kis területhez.

Egy másik alternatíva, hogy fogsz egy selyemsálat vagy egy gyöngy nyakláncot, és azt húzod fel-le a nemi szervén (előtte mindenképpen győződj meg róla, hogy nem fog sérülést okozni neki).

Egy kis plusz újmunka

Először is egy figyelmeztetés: bedugni az ujjadat a végbelébe, miközben a másik kezeddel épp a péniszén dolgozol… nos, vagy teljesen hülyének fog nézni, vagy örök időkre ragaszkodni fog hozzád. Honnan tudhatod, hogy be fog jönni neki a dolog? Egészen egyszerűen csak kérdezd meg tőle, mit szólna hozzá! Ha idegenkedik tőle, mond meg neki, hogy valószínűleg ez lesz élete legemlékezetesebb orgazmusa.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását